Μέριχας, Κύθνος, Ελλάδα

Υπηρεσίες μεταφοράς

Επισκεπτόμενοι το νησί για διασκέδαση, χαλάρωση, διακοπές, κοινωνικούς λόγους ή επαγγελματικούς σκοπούς, η εταιρεία μας εγγυάται να σας μεταφέρει στο προορισμό σας με υψηλού επιπέδου υπηρεσίες. Ο μοντέρνος μας στόλος είναι πάντοτε η καλύτερη επιλογή μεταφοράς με υψηλά στάνταρ ασφάλειας και άνεσης. Τα οχήματά μας ελέγχονται καθημερινά με σκοπό να διατηρούνται σε άριστη κατάσταση. Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά γιαυτό αν θέλετε να δώσετε στη μεταφορά ή στη περιήγησή σας πολυτέλεια και άνεση οι υπηρεσίες μας VIP Transfers είναι ακριβώς για εσάς. Κάντε κράτηση για τη μεταφορά σας με τη Delta Premium Drive και ο οδηγός μας θα σας περιμένει στην τοποθεσία που προτιμάτε.


Υπηρεσίες ασφαλείας VIP

Ιδιωτική ασφάλεια από το επαγγελματικό μας προσωπικό για την παροχή μιας πλήρους σειράς υπηρεσιών ασφαλείας και συνοδείας με υπευθυνότητα, διακριτικότητα και απόλυτη εχεμύθεια. Επιλογή της ασφαλέστερης διαδρομής κατά τη μεταφορά και έλεγχος της τοποθεσίας του προορισμού πριν την άφιξη του προσώπου είναι δύο από τις υπηρεσίες που παρέχει η εταιρεία μας. Η διακριτικότητα και αποτελεσματικότητα που χαρακτηρίζουν την υπηρεσία της Συνοδείας Φυσικών Προσώπων αποτελούν την εγγύηση για την προσωπική σας ασφάλεια.


Ιδιωτικός οδηγός στο νησί

Ανακαλύψτε τη μοναδική ομορφιά της Κύθνου σε μια ιδιωτική περιήγηση με αυτοκίνητο. Εξερευνήστε διάφορες τοποθεσίες, δύσβατες διαδρομές και απομονωμένες παραλίες επιλέγοντας το κατάλληλο όχημα από τον στόλο μας που ένα συμβατικό αυτοκίνητο δε θα μπορούσε να σας μεταφέρει. Καθίστε αναπαυτικά και απολαύστε τη διαδρομή. Οι υπηρεσίες μας είναι επακριβώς σχεδιασμένες ώστε να ανταποκρίνονται στις υψηλές απαιτήσεις σας.